Onderwijs voorwaardelijke afstemming en ontwikkeling

Er zijn veel regels en voorwaarden waaraan een opleiding binnenschools, maar ook in het praktijkleren, moet voldoen. Soms ingewikkeld, tegenstrijdig en lastig om in de praktijk uit te voeren. Door hierin samen op te trekken en de toepassing op één lijn te brengen, ontstaat meer eenduidigheid en efficiency. Daarin is ook afstemming en samenwerking methet werkveld van belang, waardoor een gefundeerde verantwoording naar de inspectie ontstaat. Regionale vragen en ontwikkelingen worden deze periode gezamenlijk (via WGV Zorg en Welzijn) doorgezet op landelijk niveau.

Inmiddels is er een gezamenlijk document opgesteld voor de BIG en BOT-eisen en hoe hiermee om te gaan en is er een gestandaardiseerde werkwijze opgesteld voor de VOG-verklaringen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Marieke Zwier, projectmedewerker onderwijs, tel 088 255 6650 of e-mail: info@wgvzorgenwelzijn.nl

Maak je profiel aan

Zoek je een baan, wil je gematchte vacatures ontvangen en direct solliciteren? Maak dan nu je eigen profiel aan en plaats je cv.

Klik hier