Medewerker Centraal Week

17-11-2020

In de week van 16 t/m 20 november '20 stond de medewerker in zorg en welzijn centraal. Vanuit de kaders van goed werkgeverschap en het behoud van medewerkers voor de sector, is het erg belangrijk om te investeren in een aantrekkelijk werkklimaat. De Medewerker Centraal Week is een week bomvol inzichtgevende, herkenbare, zinvolle, energiegevende online webinars en workshops voor zorg- en welzijnsprofessionals, HR-functionarissen en leidinggevenden.

Beeldmerk_compleet_hart_voor_borst.[1]We kijken terug op een zeer geslaagde week. In totaal kwam er ruim 1.300 aanmeldingen binnen vanuit ongeveer 90 verschillende zorg- en welzijnsinstellingen. Gemiddeld werden de activiteiten tijdens de Medewerker Centraal Week gewaardeerd met een 7,8. De praktische toepasbaarheid van de geboden activiteiten kwam in totaal gemiddeld uit op 81%. 

Terugkijken? 
Een deel van de activiteiten tijdens de Medewerker Centraal Week is opgenomen en kan worden teruggekeken. De onderstaande webinars zijn tijdelijk terug te kijken:

De onderstaande webinars zijn onbeperkt terug te kijken: 

Tips 
Tips om je werk goed, gezond en met plezier te kunnen doen (voor jezelf, of voor jouw collega's). 

  • Met de gratis online vijfdaagse 'Stap op één' word je door middel van filmpjes en opdrachten geïnspireerd om niet alleen goed voor anderen, maar ook goed voor jezelf te zorgen. Je kunt heel simpel via je telefoon, tablet of computer meedoen. Je kunt jezelf aanmelden via de website stapop1.nl, waarbij je kunt kiezen voor de optie ‘in vijf dagen’ of ‘in je eigen tempo’. 
  • Sta je wel eens stil bij je eigen professionele wensen, doelen en ontwikkelpunten? Vind jij 't pittig op dit moment om in de zorg te werken? Praten met een loopbaancoach om het plezier in je werk te hervinden, helpt! Al duizenden mensen gingen je voor. Zij hebben gepraat met een loopbaancoach van Sterk in je werk. Bij jou in de buurt of online, gratis en zonder enige verplichting. Zorg voor jezelf en sta weer sterk in je werk! Meld je aan via de website sterkinjewerk.nl