Agenda

Online training ‘Verzuim is uit, activeren is in!’
30-11-2020
Deze online activeringstraining geeft casemanagers, verzuim- en inzetbaarheidscoördinatoren, HR-adviseurs en leidinggevenden kennis, inzichten én concrete handvatten om, met behoud van de werkrelatie, het activerende gesprek met werknemers aan te gaan over werk en benutbare mogelijkheden. Activeren betekent het probleemoplossend vermogen van de werknemer vergroten door hen verantwoordelijkheid over hun inzetbaarheid ‘terug te geven’. We gebruiken hiervoor onze C6-methode die volledig AVG-proof is.
Lees meer

Webinar 'Inzetten van Vitale Energie' door Robert van de Graaf
01-12-2020
Leefstijl Leiderschap als instrument voor een vitale bedrijfscultuur? Het is mogelijk. Hoe? Dat gaan we met u delen tijdens het webinar ‘Inzetten van Vitale Energie’ op dinsdag 1 december.
Lees meer

Webinar 'Energie; de hele dag een opgeladen batterij'
02-12-2020
Je functioneert beter als je lekker in je vel zit. Als jij je positief voelt over jezelf en je situatie, heeft dat direct zijn weerslag op je omgeving. Je collega’s en cliënten of patiënten merken het als je lekker in je vel zit. Je voelt je zekerder en je zelfvertrouwen groeit. Het werk lijkt je opeens veel gemakkelijker af te gaan en je hebt na een werkdag zelfs energie over. Tijdens de workshop krijg je inzicht in bronnen die je energie kosten én die je energie geven. Je krijgt tips hoe je met kleine aanpassingen je batterij opgeladen kunt houden.
Lees meer

Webinar ‘Kennissite Mantelzorg Zorg en welzijn’
15-12-2020
Werken én zorgen is al lang geen privékwestie meer. Elke zorg- en welzijnsorganisatie heeft ermee te maken. Zo combineert 1 op de 4 medewerkers in de zorg- en welzijnssector in Nederland het werk met mantelzorg. Meer dan 40 % van de medewerkers ervaart overbelasting. Dit leidt tot hoge verzuimkosten, slechtere prestaties van medewerkers en lagere resultaten van de organisatie.
Lees meer

Algemene Leden Vergadering
15-12-2020
Twee keer per jaar (in het voorjaar en in december) houdt WGV Zorg en Welzijn een algemene ledenvergadering. De eerst volgende ALV vindt plaats op dinsdag 15 december 2020 van 10.00 uur – 11.00 uur.
Lees meer