Algemene Leden Vergadering met spreker Jan Andreae

29-09-2020
Tijd: 10.00 - 12.00 uur

Op dinsdagochtend 29 september '20 houdt WGV Zorg en Welzijn haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). De vergadering vindt dit jaar online (via YouTube private mode) plaats. Na het formele gedeelte zal Jan Andreae een lezing geven over leiderschap in lastige tijden.

Programma
Na het korte formele gedeelte van de vergadering, met o.a. de vaststelling van de jaarrekening, is het woord aan Jan Andreae. Hij neemt de aanwezigen mee in zijn lezing over leiderschap in lastige tijden. De ALV duurt tot 12 uur. 

10.00 uur         Opening door Fenna Eefting, voorzitter  bestuur WGV Zorg en Welzijn
10.15 uur         Vaststellen jaarrekening
10.30 uur         Wijziging governance structuur: toelichting door notaris mw. mr. J. Tinselboer en besluit door ledenvergadering 
10.45 uur         Interactief programma rondom leiderschap, gepresenteerd door Jan Andreae
11.45 uur         Rondvraag & sluiting

Over Jan Andreae
Jan Andreae (1957) is change and Jan_Andreae_klein development professional and motivational speaker. Hij is in Nederland een autoriteit op het gebied van het verbinden van persoonlijk en maatschappelijk leiderschap. Hij werkt nationaal en internationaal op het terrein van empowerment, leiderschap, veranderstrategieën en conflicthantering. In zijn stijl van werken verstaat hij de kunst om 
de maatschappelijke actualiteit heel persoonlijk en dichtbij te maken en dat wat persoonlijk en dichtbij is in een grotere context te plaatsen. 

De ALV vindt plaats via YouTube private mode. Na aanmelding via onderstaand formulier ontvangt u een aanmeldlink, waarmee u op 29 september kunt deelnemen aan de vergadering. 

NB: Bestuurders en hoofden HRM zijn van harte uitgenodigd voor de ALV. Alleen leden van WGV Zorg en Welzijn kunnen gratis deelnemen aan deze bijeenkomst.

Aanmelden ALV 29/09/20

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?