Conferentie 'De medewerker van de toekomst'

07-11-2017
Tijd: 08:30 - 17.00 uur

De medewerker van de toekomst, dat zijn we, creëren en ontwikkelen we samen. Veranderingen gaan snel. Is uw organisatie wendbaar genoeg om mee te veranderen en hoe past de medewerker van de toekomst in deze beweging? Wat kunt u doen of beter laten als manager, bestuurder, medewerker en hoe worden de rollen belegd en bereik je het gezamenlijke effect?

Met een afwisselend programma, interessant vanuit verschillende invalshoeken, organiseren werkveld en onderwijs zorg en welzijn de conferentie ‘De medewerker van de toekomst; anders kijken, anders leren, anders doen’.
 
 
George Parker, Illusionist en inspirator op het gebied van wendbaarheid/verandering van organisaties, deelt zijn visie op veranderingen van organisaties en leert dat veranderen goed werkt, wanneer dat van binnenuit gebeurt. Wat is uw rol als bestuurder en hoe positioneren de andere medewerkers zich. Na de centrale presentatie is er een hands on workshop specifiek voor bestuurders, directies en beleidsmakers.
 
Doekle Terpstra, spreker tijdens de conferentie, voorziet de deelnemers vanuit zijn rol als aanjager van het Zorgpact en ervaring in verschillende bestuurdersfuncties van informatie en inzichten.
 
Deelnemers aan de conferentie maken kennis met innovatieve ideeën en actuele ontwikkelingen en leren welk effect deze ontwikkelingen hebben op de competenties en vaardigheden van de medewerkers. Dit doen zij o.a. door deel te nemen aan workshops, op een manier die past bij het thema ‘medewerker van de toekomst’ en ‘wendbaarheid’ van organisaties. Verder zijn er lezingen en interactieve presentaties verzorgd door gastsprekers. Onder andere over zorginnovatie, innovatiecentra, interprofessioneel leren, de rol van wijkteams en burgerparticipatie. Deelnemers aan de conferentie worden gevoed met mooie inzichten, zinvolle ontmoetingen en bruisende energie.
 
De workshop met betrekking tot de wendbaarheid van organisaties is met name interessant voor bestuurders, directeuren en beleidsmakers. De overige workshops zijn met name interessant voor hoofden P&O, hoofden opleidingen, docenten, teammanagers onderwijs, opleidingsdeskundigen, beleidsmedewerkers, praktijkopleiders, BPV-functionarissen en praktijkbegeleiders.
 
Programma
 
8:30 - 9:00 uur Ontvangst
9:00 - 9:10 uur Opening
9:10 - 9:40 uur Interview met Fenna Eefting, John van de Vegt en Doekle Terpstra
9:40 - 11:00 uur Inspirerende verhalen door John van Giels en George Parker
11:10 - 12:10 uur Eerste workshopronde
12:10 - 13:25 uur Lunch
13:30 - 14:30 uur Tweede workshopronde
14:35 - 15:35 uur Derde workshopronde
15:40 - 16:10 uur Plenaire afsluiting
16:15 - 17:00 uur Afsluitende borrel
 

Voor leden van WGV Zorg en Welzijn en onderwijsinstellingen is deze conferentie gratis. Niet-leden betalen €125,- voor deelname.
 
Locatie
De conferentie vindt plaats bij het ROC van Twente, Locatie de Gieterij, Gieterij 200, 7553 VZ in Hengelo. u vindt hier een routebeschrijving naar deze locatie. Deze locatie is dicht bij het NS station. Indien mogelijk, komt u dan met het openbaar vervoer. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.
 
U kunt zich hier aanmelden voor de conferentie. In de bevestiging die u ontvangt na de aanmelding, wordt u uitgenodigd om u via de Netwerkapp aan te melden voor de workshops. U kunt hier het workshopaanbod bekijken. Het workshopprogramma is bijna rond; we spelen in op de laatste ontwikkelingen. Houd onze website in de gaten.