Gelukkig in je werk (blijven) met een beperking (Sterk in je werk-week)

18-11-2019
Tijd: 16.00 tot 18.00 uur
Beschikbare plaatsen: 15

In het kader van de Sterk in je werk-week organiseert Koninklijke Visio op maandag 18 november '19 een workshop over gelukkig aan het werk zijn met een beperking.

Omdat er op 11/11/19 nog geen aanmeldingen waren voor deze workshop, is besloten deze workshop te annuleren. Het is dus helaas niet meer mogelijk je voor deze activiteit aan te melden.

Mensen die te maken hebben met een beperking, kunnen hier ook in hun werk last van hebben. Dit kan zo zijn als je daar plotseling mee te maken krijgt, maar ook als je er van jongs af aan al mee kampt en wanneer klachten bijvoorbeeld verergeren of als het werk verandert. Voor het gelukkig aan het werk zijn met een beperking zien wij vaak dat de volgende aandachtpunten van belang zijn: - Energiebalans - Gebruik van hulpmiddelen of aanpassingen - Communicatie - Acceptatie. In deze workshop bespreken we aan de hand van praktijkvoorbeelden wat factoren zijn om succesvol aan het werk blijven. Daarnaast hebben deelnemers de mogelijkheid om met een simulatiebril zelf te gaan ervaren hoe het is om bepaalde activiteiten te doen met verminderd zicht.

Waar & wanneer
De workshop Gelukkig in je werk (blijven) met een beperking vindt plaats op maandag 18 november '19 van 16.00 tot 18.00 uur bij Koninklijke Visio, Waldeck-Pyrmontstraat 31, 7315 JH in Apeldoorn. Aan deze workshop kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Meer informatie
Heb je vragen over deze activiteit, stuur dan een e-mail naar Marieke Mulder van Koninklijke Visio.

Sterk in je werk-week
De Sterk in je werk-week (18 t/m 22 november '19) is een week speciaal voor zorg- en welzijnsmedewerkers om hun werk gezond en met plezier te kunnen blijven doen. Tijdens deze week kunnen medewerkers van deelnemende organisaties gratis meedoen aan allerlei activiteiten die worden georganiseerd door de deelnemende organisaties en de loopbaanadviseurs van ZorgSelect. De deelnemende organisaties aan de Sterk in je werk-week 2019 zijn: Carintreggeland, Hanzeheerd, Koninklijke Visio, Markenheem, Medisch Spectrum Twente, Riwis Zorg & Welzijn, Roessingh - centrum voor revalidatie, TriviumMeulenbeltZorg, Viattence en ZorgSelect.