Informatiebijeenkomst: Vlogtraining 'Van interne trots naar extern werven'

08-10-2018
Tijd: 13.30 - 15.30 uur

Wie kan het beste vertellen over het werk in zorg en welzijn? De medewerkers zelf natuurlijk! Dit najaar start de vlogtraining ‘Van interne trots naar extern werven'. Medewerkers uit zorg en welzijn krijgen in 5 trainingssessies een opleiding tot volwaardig vlogger én 3 afgemonteerde vlogs. Tijdens een informatiebijeenkomst op maandagmiddag 8 oktober informeren wij je over het gehele vlogtraject dat WGV Zorg en Welzijn aanbiedt in samenwerking met Walt Wonder Schmidt, een partij die gespecialiseerd is in het geven van vlogtrainingen. 

Let op! De locatie van deze bijeenkomst is gewijzigd en vindt plaats bij WGV Zorg en Welzijn aan de Zutphenseweg 51 in Deventer.
 
 
Programma
Vloggend personeel als onmisbare trend in 2018
"Vloggend personeel is dé nieuwe media-trend, waarbij de medewerker als ambassadeur met passie zijn/haar beroep laat zien en zo de conversatie over zijn/haar vakgebied een publieke plek geeft. De kracht van persoonlijke verhalen en de medewerker zelf het podium geven, is hierin cruciaal, want vloggend personeel overtuigt het allerbeste." - Walt Wonder Schmidt

Na een korte presentatie van WGV Zorg en Welzijn, zal Maarten Wijsman van Walt Wonder Schmidt vertellen over:
  • De toegevoegde waarde van vloggen en de inzet van vloggers als social media-ambassadeurs
  • De inhoud van de vlogtraining zodat je optimaal kunt afstemmen met de eigen medewerker die gaat vloggen
  • Aandachtspunten over de afstemming tussen organisatie en vlogger
  • De kosten

Vanzelfsprekend is er tijdens de bijeenkomst volop gelegenheid om vragen te stellen. Na de bijeenkomst kun je zelf maximaal twee medewerkers uit de organisatie selecteren en aanmelden voor de training.

Waar, wanneer & voor wie
De informatiebijeenkomst duurt 1,5 à 2 uur en wordt gehouden op maandagmiddag 8 oktober van 13.30 tot 15.00/15.30 uur bij WGV Zorg en Welzijn, Zutphenseweg 51 in Deventer. De bijeenkomst is bedoeld voor PR- en HR-professionals.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Carolien Brouwer of Liesbeth de Wild van de afdeling Communicatie bij WGV Zorg en Welzijn, via 088 255 66 50 of stuur een e-mail.
 
Inschrijven vlogtraining nu al geopend
Kun je op 8 oktober niet aanwezig zijn, of wil je al medewerkers inschrijven voor de training, weten wat de kosten zijn en wanneer de trainingen plaatsvinden? Dat kan! Hier vind je alle praktische informatie over de vlogtraining en de link om medewerkers aan te melden.

Aanmelden informatiebijeenkomst vlogtraining 8/10/18

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?