Matchtafelbijeenkomst Achterhoek

12-11-2019
Tijd: 09.00 - 11.30 uur

De matchtafels richten zich op werkgevers die het belangrijk vinden om mobiliteit en duurzame inzetbaarheid in hun organisatie te stimuleren. Werkgevers die medewerkers de kans geven zich verder te ontwikkelen en actief aan de slag te (laten) gaan met hun loopbaan en talent te stimuleren. Bij de matchtafels komen werkgevers, uit verschillende sectoren per regio, 5 - 9 keer per jaar bij elkaar. Zij brengen vacatures, opdrachten en medewerkers bij elkaar onder de aandacht en wisselen informatie uit. Dit doen zij vanuit hun visie op goed werkgeverschap en willen daarbij een duurzame samenwerking aangaan met collega werkgevers in het netwerk.

Op dinsdag 12 november 2019 wordt van 09.00 tot 11.30 uur de matchtafel Achterhoek gehouden bij het Graafschap College in Doetinchem. Het adres van het Graafschap College is J.F. Kennedylaan 49, 7001 EA, Doetinchem. 

Het programma
Het programma voor deze matchtafel Achterhoek ziet er iets anders uit dan normaal.Tijdens deze matchtafel wordt er een Meet & Greet georganiseerd. Voor jouw medewerkers een uitgelezen kans om nieuwe contacten op te doen, ideeën uit te wisselen en te ervaren of jouw elevator pitch succesvol is, of tips krijgen hoe die nog effectiever kan worden gemaakt.

09.00 uur, inloop en opbouw van de statafels en banners van werkgevers
09.30 uur, korte seminar over netwerken gericht op de kandidaten
10.15 uur, Meet & Greet
11.30 uur, afsluiting

Meld je nu alvast aan als werkgever. Een aantal weken van tevoren wordt per mail gevraagd hoeveel kandidaten je meeneemt van jouw organisatie. Ook wordt er dan een brief gestuurd die je kunt gebruiken om jouw medewerkers te informeren over de Meet & Greet.

Wat levert het op?
- U verbreedt uw netwerk duurzaam en u vergroot uw kennis van de arbeidsmarkt door het uitwisselen van informatie en kennis.
- De tafels kunnen worden ingezet als extra instrument voor de in-, door- en uitstroom van medewerkers
- Door het delen van opdrachten, vacatures en medewerkers vergroot u de kans op een match
- De mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt vergroot.

Voor wie? 
Deze bijeenkomst is geschikt voor: 
• Organisaties uit de regio Achterhoek
• HR-managers 
• Mobiliteitsadviseurs
• Recruiters

Verbinding leggen
Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Meer informatie
WGV Zorg en Welzijn ondersteunt en initieert initiatieven die mobiliteit en duurzame inzetbaarheid onder werknemers stimuleren. Wij verbinden organisaties die samen willen werken aan een betere balans op de arbeidsmarkt. De intersectorale matchtafels worden door WGV Zorg en Welzijn georganiseerd in de regio's Achterhoek, Zwolle, Stedendriehoek & Noord-Veluwe en Twente. Meer informatie vindt u op deze pagina. Neem voor meer informatie/vragen contact op met Ina Bats, 088 255 6650, of stuur een e-mail.

Aanmelden Matchtafel Achterhoek 12/11/19

Meld u hier aan voor de bijeenkomst