Matchtafelbijeenkomst Stedendriehoek & Noord-Veluwe

17-09-2020
Tijd: 09:30 - 12:00 uur

De matchtafels richten zich op werkgevers die het belangrijk vinden om mobiliteit en duurzame inzetbaarheid in hun organisatie te stimuleren. Werkgevers die medewerkers de kans geven zich verder te ontwikkelen en actief aan de slag te (laten) gaan met hun loopbaan en talent te stimuleren. Bij de matchtafels komen werkgevers, uit verschillende sectoren per regio, 1 tot 5 keer per jaar bij elkaar. Zij brengen vacatures, opdrachten en medewerkers bij elkaar onder de aandacht en wisselen informatie uit. Dit doen zij vanuit hun visie op goed werkgeverschap en willen daarbij een duurzame samenwerking aangaan met collega werkgevers in het netwerk.

Op donderdag 17 september 2020 wordt van 09.30 tot uiterlijk 12.00 uur de matchtafel Stedendriehoek & Noord-Veluwe gehouden bij WGV Zorg en Welzijn, Zutphenseweg 51 in Deventer.

Deze keer is Karsten Bulling, Landelijk adviseur Werkgeversdiensten, bereid gevonden om te komen vertellen over EMPLOYER BRANDING.

Employer branding gaat niet alleen om het aantrekken van nieuw personeel, maar ook om het behouden van je huidige personeel. En dat doe je door een voorkeurspositie te verkrijgen bij deze twee groepen. Oftewel: te zorgen dat ze jou leuker vinden dan de rest. Dat bereik je vervolgens door als bedrijf authentiek en onderscheidend te zijn. In het kort: ga na wat jouw bedrijf bijzonder maakt om voor te werken en vertel dat eerlijke verhaal aan de buitenwereld. Waar gewone branding gaat over de producten of diensten die je maakt, gaat employer branding over hoe je als werkgever wordt beschouwd en ervaren.

Waarom is employer branding zo belangrijk?
Employer branding is geen doel op zich, maar een middel om talent aan te trekken en te behouden. Hoe beter je in staat bent om te laten zien wat je interessant maakt als werkgever, hoe beter je de beste mensen uit de markt kunt halen en hoe minder groot het verloop is van zittende medewerkers.

Wat levert het op?

  • U verbreedt uw netwerk duurzaam en u vergroot uw kennis van de arbeidsmarkt door het uitwisselen van informatie en kennis.
  • De tafels kunnen worden ingezet als extra instrument voor de in-, door- en uitstroom van medewerkers.
  • Door het delen van opdrachten, vacatures en medewerkers vergroot u de kans op een match.
  • De mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt vergroot.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is geschikt voor:
• Organisaties uit de regio Stedendriehoek & Noord-Veluwe
• HR-managers
• Mobiliteitsadviseurs
• Recruiters

Verbinding leggen
Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Meer informatie
WGV Zorg en Welzijn ondersteunt en initieert initiatieven die mobiliteit en duurzame inzetbaarheid onder werknemers stimuleren. Wij verbinden organisaties die samen willen werken aan een betere balans op de arbeidsmarkt. De intersectorale matchtafels worden door WGV Zorg en Welzijn georganiseerd in de regio's Achterhoek, Stedendriehoek & Noord-Veluwe en Twente. Klik hier voor meer informatie over de matchtafels.

Met vragen kunt u terecht bij Petra Harink, telefonisch via 088 255 66 50, of stuur een mail.

Aanmelden Matchtafel Stedendriehoek & Noord-Veluwe 17/09/20

Meld u hier aan voor de bijeenkomst