Nationale Week van Zorg en Welzijn

12-03-2018 t/m 17-03-2018
Tijd: 08:30 - 17:00 uur

Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart 2018 vindt voor de zesde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen deze week hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector gedaan wordt.

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn kunnen belangstellenden, buurtbewoners, (aankomende) studenten, vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers komen kijken naar het werk van de 1,4 miljoen medewerkers en 450.000 vrijwilligers die zich dagelijks met passie en professionaliteit inzetten voor hun cliënten en patiënten. Net als vorig jaar is het motto ‘Maak kennis met kunde’. Het doel is de veelzijdigheid van zorg en welzijn te laten zien, de nieuwe ontwikkelingen en vooral de mensen die er werken in de schijnwerpers te zetten. Ook zijn er nog steeds veel nieuwe en kundige mensen nodig in zorg en welzijn en willen wij vooral jongeren enthousiasmeren.

De Nationale Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.

Kijk voor meer informatie op zorgselect.nl/weekvanzorgenwelzijn