Spelworkshops (loopbaan)ontwikkeling (Sterk in je werk-week)

18-11-2019 t/m 21-11-2019
Tijd: middag en avond
Beschikbare plaatsen: 5

In het kader van de Sterk in je werk-week organiseert Hanzeheerd op maandag 18 en donderdag 21 november '19 verschillende spelworkshops (vanwege geringe belangstelling zijn de spelworkshops op dinsdag 19 november komen te vervallen). Door deel te nemen aan één of meerdere van de in totaal vier aangeboden spelen, krijg je spelenderwijs meer zicht op waar je staat, wat je zou willen en hoe je dit gaat doen.

Spelen
 1. Spel Zoektocht van de Belevenisatlas
  De Atlas van de Beleveniswereld is een atlas met landen, zeeën, gebergten etc. zoals wij die kennen in elke atlas. Deze atlas geeft de gedachten en belevenissen van jou weer. Aan de hand van een aantal gerichte vragen ga jij op zoek naar waar je nu staat en waar je wilt staan en welke uitdagende reis je daarvoor moet maken. Welke bergen moet je beklimmen, welke zeeën oversteken, of welke gebieden wil je zeker ontwijken?
 2. Werkplezier-spel
  Heb je plezier in je werk? Dat is een vraag die regelmatig wordt gesteld. Is het antwoord ja, dan is het de kunst dit zo te houden. Is het antwoord nee dan is het zinvol na te gaan waar dat aan ligt en of jij daar zelf iets aan kunt doen. Het Werkplezier-spel kan je daarbij helpen.
 3. Kernkwadranten-spel
  Met dit spel oefen je in het maken van je eigen kernkwadranten. Een kernkwadrant geeft weer waar je kwaliteit ligt maar ook je valkuil, uitdaging en allergie. Een kernkwadrant laat ook zien dat je vaak het meest kunt leren van die mensen waar je het meest een hekel aan hebt (allergisch voor bent).
 4. Zin in je Werk-spel
  Bij het kaartspel Zin in je werk staan 2 vragen centraal. Wat zoek ik in mijn werk en Wat vind ik in mijn werk? Het spel maakt je bewust van je behoeften, wensen en emoties in je werk en je wordt je bewust van knelpunten die je belemmeren.

Waar & wanneer
De spelworkshops worden gehouden bij Hanzeheerd, locatie de Waag, de Waag 1 in Hattem op:

 • Maandag 18/11/19 van 13.00 - 14.45 uur (1e ronde: spelen 1 en 2)
 • Maandag 18/11/19 van 15.00 - 16.45 uur (2e ronde: spelen 3 en 4)
 • Donderdag 21/11/19 van 18.00 - 19.45 uur (1e ronde: spelen 1 en 2)
 • Donderdag 21/11/19 van 20.00 - 21.45 uur (2e ronde: spelen 3 en 4)
In de 1e ronde kun je kiezen uit het spel Zoektocht van de Belevenisatlas of het Werkplezier-spel. In de 2e ronde kun je kiezen uit het Kernkwadranten-spel of het Zin-in-je-Werk spel. Per workshop kun je aan 2 spelen meedoen, maar je kunt ook kiezen aan 1 spel mee te doen. Per spel kunnen er maximaal 5 á 6 medewerkers deelnemen.

NB: Vanwege geringe belangstelling zijn de spelworkshops(loopbaan)ontwikkeling op dinsdag 19/11 komen te vervallen.

Omdat er na 3 weken nog behoorlijk veel plekken bij de verschillende activiteiten beschikbaar zijn, staat de inschrijving per 4 november ook open voor medewerkers van niet-deelnemende organisaties, mits ze lid zijn van WGV Zorg en Welzijn. Op het moment dat er voor een bepaalde activiteit te veel inschrijvingen zijn, hebben medewerkers van ondergenoemde deelnemende organisaties voorrang.  

Aanmelden spelworkshops (loopbaan)ontwikkeling

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?


Meer informatie
Als er meer deelnemers willen deelnemen dan mogelijk is, wordt er bekeken of na de week Sterk in je werk-week nieuwe bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden. Heb je vragen over deze spelworkshops, stuur dan een e-mail naar Alien Veldkamp (aveldkamp@hanzeheerd.nl) of Cathrien de Roode (cderoode@hanzeheerd.nl) van Hanzeheerd.
 
Sterk in je werk-week
De Sterk in je werk-week (18 t/m 22 november '19) is een week speciaal voor zorg- en welzijnsmedewerkers om hun werk gezond en met plezier te kunnen blijven doen. Tijdens deze week kunnen medewerkers van deelnemende organisaties gratis meedoen aan allerlei activiteiten die worden georganiseerd door de deelnemende organisaties en de loopbaanadviseurs van ZorgSelect. De deelnemende organisaties aan de Sterk in je werk-week 2019 zijn: Carintreggeland, Hanzeheerd, Koninklijke Visio, Markenheem, Medisch Spectrum Twente, Riwis Zorg & Welzijn, Roessingh - centrum voor revalidatie, TriviumMeulenbeltZorg, Viattence en ZorgSelect.