Sterk in je werk-week

18-11-2019 t/m 22-11-2019
Tijd: 09.00 - 22.00 uur

De instroom in de zorg neemt weer toe, maar jaarlijks verlaten ook veel medewerkers de sector. Werving lijkt daardoor soms op dweilen met de kraan open. Om zorgmedewerkers te behouden, is het belangrijk dat ze gezien worden en plezier (blijven) hebben in hun werk. In het kader van behoud faciliteren/organiseren we van 18 t/m 22 november 2019 de Sterk in je Werk-week.

Een week speciaal voor zorg- en welzijnsmedewerkers om hun werk gezond en met plezier te kunnen blijven doen. Het idee is dat zorg- en welzijnsprofessionals zich vanaf 7 oktober via onze website kunnen inschrijven voor een aantal activiteiten op het gebied van loopbaanoriëntatie & ontwikkeling, verzorgd door de loopbaanadviseurs van ZorgSelect. Daarnaast kunnen zorgmedewerkers een activiteit volgen bij een zorg- of welzijnsorganisatie. Dit kan van alles zijn: een foute bingo, een theatershow, yoga, mindfulness of bijvoorbeeld een lezing over de overgang.

Hoe werkt het?
Een deelnemende organisatie organiseert minimaal één activiteit en stelt deze open voor medewerkers van alle deelnemende organisaties. Hun medewerkers kunnen vervolgens aan alle activiteiten kosteloos deelnemen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie of vragen over de Sterk in je werk-week contact op met de medewerkers van team Communicatie: communicatie@wgvzorgenwelzijn.nl / 088 255 66 50.