Workshop Van werkdruk naar werkgeluk (Sterk in je werk-week)

20-11-2019 t/m 21-11-2019
Beschikbare plaatsen: 20

In het kader van de Sterk in je werk-week organiseert Markenheem op woensdag 20 en donderdag 21 november '19 de workshop Van werkdruk naar werkgeluk.Tijdgebrek en werkdruk kunnen ten koste gaan van creativiteit en werkgeluk. Maar wanneer is de druk té hoog? En wat is eigenlijk werkgeluk?

Deze workshop geeft inzicht in het verschil tussen spanning (stress) en ontspanning (flow) en er worden tips gegeven om hier op een goede manier mee om te gaan. Een praktische aanpak!

Waar & wanneer
De workshop In balans aan het werk vindt plaats op woensdag 20 november van 14.00 tot 16.00 uur bij Markenheem, locatie Atrium De Bleijke, Beukenlaan 1 in Hengelo (GLD) en donderdag 21 november van 19.15 tot 21.15 uur bij Markenheem, locatie Schavenweide, Schavenweide 2 in Doetinchem. Bij de workshop op woensdag in Hengelo is plek voor 12 personen en aan de workshop op donderdag in Doetinchem kunnen 20 personen meedoen.

Meer informatie
Heb je vragen over deze workshop, stuur dan een e-mail naar Markenheem of bel naar 0314-376010.

Aanmelden workshop 'Van werkdruk naar werkgeluk'

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?

Sterk in je werk-week
De Sterk in je werk-week (18 t/m 22 november '19) is een week speciaal voor zorg- en welzijnsmedewerkers om hun werk gezond en met plezier te kunnen blijven doen. Tijdens deze week kunnen medewerkers van deelnemende organisaties gratis meedoen aan allerlei activiteiten die worden georganiseerd door de deelnemende organisaties en de loopbaanadviseurs van ZorgSelect. De deelnemende organisaties aan de Sterk in je werk-week 2019 zijn: Carintreggeland, Hanzeheerd, Koninklijke Visio, Markenheem, Medisch Spectrum Twente, Riwis Zorg & Welzijn, Roessingh - centrum voor revalidatie, TriviumMeulenbeltZorg, Viattence en ZorgSelect.