Wendbaar aan het werk: Speeddate met externe experts DI

30-06-2020

Binnen Wendbaar aan het Werk werken we samen met zes deskundige organisaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Zij kunnen u helpen bij diverse vraagstukken. De invulling van het project is maatwerk, de experts kijken naar wat het beste past bij uw organisatie.

Benieuwd naar wat deze organisaties te bieden hebben? In een factsheet geven zij een toelichting op hun diensten binnen dit project. Hieronder zetten we de organisaties op een rijtje.

Op 30 juni kunt u tijdens een online speeddate nader kennis maken met deze organisaties. Tijdens de speeddate gaat de organisatie tegelijkertijd in gesprek met de verschillende belangstellenden. Zo krijgt u de kans om nog wijzer te worden, door de vragen van een ander. Meld u aan door een mail te sturen naar m.damhuis@wgvzorgenwelzijn.nl en vermeld hierbij voor welke speeddate u zich wilt aanmelden, uw naam en organisatie naam. 

Bewegen Werkt
Speeddate van 9:00 - 10:00 uur
Bewegen Werkt ondersteunt met advies & training, metingen en interventies middels diverse instrumenten, waarmee het mogelijk is om op organisatie-, team- en individueel niveau aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid.  
- Factsheet Bewegen Werkt

WeCreate
Speeddate van 10:00 - 11:00 uur
Wecreate helpt organisaties, leidinggevenden en medewerkers middels DI-projecten, beleidsontwikkeling, leiderschapstrajecten, teamcoaching en workshops voor medewerkers en leidinggevenden op uiteenlopende thema’s.
- Factsheet WeCreate

Lifeguard
Speeddate van 11:00 – 12:00 uur
De teamcoaches van Lifeguard ondersteunen teams om juist in verbinding te blijven, aandacht te hebben voor herstel en afspraken te maken waarmee energielekken worden voorkomen en binnen de huidige omstandigheden optimaal kan worden gepresteerd.  
- Factsheet Lifeguard

Pool Management & Organisatie
Speeddate van 13:00 – 14:00 uur
De integrale aanpak van Pool Management & Organisatie is gericht op Aanstekelijk’ leiderschap, Optimale samenwerking tussen mensen en Ontwikkeling van professionals en teams door: blijvend leren. 
- Factsheet Pool Management & Organisatie

Intrinzis
Speeddate van 14:00-15:00 uur
Al 5 jaar trainen de psychologen van Intrinzis zorgmedewerkers bij het ontwikkelen van zelfleiderschap. Steeds zijn zij weer verrast van de mooie en krachtige ontwikkeling die deelnemers doormaken. 
- Factsheet Intrinzis

Adaptics
Speeddate van 15:00 – 16:00 uur
Duurzame inzetbaarheid is het vermogen van de medewerker om nu en in de toekomst van toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie en daarbij zelf deze meerwaarde te ervaren. Onderdelen van duurzame inzetbaarheid zijn: Employability, Werkvermogen, Gezondheid en Vitaliteit.
- Factsheet Adaptics

HAN
Speeddate van 16:00 – 17:00 uur
Het lectoraat HRM van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen verzorgt binnen het Wendbaar project de voor- en nametingen rondom het thema Duurzame Inzetbaarheid in de vorm van een digitale Quickscan. 
- Factsheet HAN