Werksessie 'Zorgtechnologie, hoe pak je het aan?'

04-02-2020
Tijd: 13.00 - 17.00 uur

Op dinsdagmiddag 4 februari 2020 organiseert WGV Zorg en Welzijn de werksessie 'Zorgtechnologie, hoe pak je het aan?' Hoe en wanneer kun je als organisatie succesvol innoveren door het inzetten van (zorg)technologie?

I.v.m. te weinig aanmeldingen is deze werksessie geannuleerd.

Innovaties en technologie in de zorg staan in de belangstelling als middelen om de knelpunten op de arbeidsmarkt op te kunnen lossen. In het BestuurdersMagazine van september '19 lees je hierover een artikel. In dit artikel worden Marjolein den Ouden (lector Technology, Health & Care bij Saxion en practor Zorg en Technologie bij het ROC van Twente), en Eric Wolkotte (directeur van de Technologie & Zorg Academie, TZA) geïnterviewd over de kansen en mogelijkheden.
 
Eric Wolkotte is sinds september '19 twee dagen per week actief voor WGV Zorg en Welzijn. Hij kijkt o.a. in het hele werkgebied hoe zorgtechnologie is ingebed in de opleidingen en hoe zorgprofessionals op dit vlak kennis ontwikkelen en in de praktijk uitvoeren. Waar willen de organisaties in de regio naartoe en wat kunnen ze daarin van elkaar leren? De resultaten van zijn inventarisatie zijn bekend en worden o.a. in de werksessies toegelicht en besproken. Tijdens deze werksessies komen succesvolle voorbeelden aan bod, inspireer je elkaar en doorlopen we met elkaar de stappen (volgens het model van Knoster) om tot een eerste aanzet voor een (innovatie)plan voor jouw eigen organisatie te komen.

Waar, wanneer & kosten
De werksessie 'Zorgtechnologie, hoe pak je het aan?' vindt plaats op dinsdag 4 februari van 13.00 tot 17.00 uur bij WGV Zorg en Welzijn, Zutphenseweg 51, Deventer. 

Let op: Deelname aan de werksessie is kosteloos voor leden van WGV Zorg en Welzijn, maar aanmelden is niet vrijblijvend. Bij afmelding binnen 5 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst wordt € 50,- annuleringskosten in rekening gebracht. In de bevestigingsmail die je na aanmelden ontvangt, staat tot wanneer je gratis kunt annuleren. Niet-leden betalen € 250,-. 
 
Meer informatie
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Jan Wiggers of Martine Duenk via telefoonnummer 088 255 66 50 of stuur een e-mail.