Workshop In balans aan het werk (Sterk in je werk-week)

19-11-2019 t/m 20-11-2019
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Beschikbare plaatsen: 14

In het kader van de Sterk in je werk-week organiseert Riwis op dinsdag 19 en woensdag 20 november '19 de workshop In balans aan het werk. In deze workshop ga je aan de slag met praktische technieken om vanuit rust en helderheid te kunnen werken.

Deze oefeningen kun je thuis en op je werk doen. Denk hierbij aan ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en praktische tips om zelf regie te houden. Ook tijdens of na een drukke werkdag.

Verzoek: trek gemakkelijke kleding aan en neem dikke sokken/een trui mee.

Waar & wanneer
De workshop In balans aan het werk vindt plaats op woensdag 20 november van 10.00 tot 12.00 uur bij het hoofdkantoor van Riwis Zorg & Welzijn, Prins Willem-Alexanderlaan 1419 in Apeldoorn. Er is plek voor 14 personen.
NB: De workshop In balans aan het werk op dinsdag 19 november is geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen.

Meer informatie
Heb je vragen over deze workshop, stuur dan een e-mail naar Nienke Sissing van Riwis Zorg & Welzijn.

Aanmelden workshop In balans aan het werk

Ik meld me aan voor de workshop op:

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?

Sterk in je werk-week
De Sterk in je werk-week (18 t/m 22 november '19) is een week speciaal voor zorg- en welzijnsmedewerkers om hun werk gezond en met plezier te kunnen blijven doen. Tijdens deze week kunnen medewerkers van deelnemende organisaties gratis meedoen aan allerlei activiteiten die worden georganiseerd door de deelnemende organisaties en de loopbaanadviseurs van ZorgSelect. De deelnemende organisaties aan de Sterk in je werk-week 2019 zijn: Carintreggeland, Hanzeheerd, Koninklijke Visio, Markenheem, Medisch Spectrum Twente, Riwis Zorg & Welzijn, Roessingh - centrum voor revalidatie, TriviumMeulenbeltZorg, Viattence en ZorgSelect.