Workshop Leven met migraine (Sterk in je werk-week)

21-11-2019
Tijd: 19:00 - 21:00 uur
Beschikbare plaatsen: 16

In het kader van de Sterk in je werk-week organiseert Viattence op donderdag 21 november '19 de workshop Leven met migraine. Een workshop voor iedereen die inzicht wil in hun manier van omgaan met migraine.

De workshop biedt deelnemers naast begrip, ook inzicht in hun eigen manier van omgaan met migraine en spanningshoofdpijn. Doel is om de geleerde inzichten te kunnen toepassen in het dagelijks leven. De workshop is interactief op een speelse en serieuze manier worden de verschillende invalshoeken uitgelegd.

Waar en wanneer
De workshop Leven met migraine vindt plaats op donderdag 21 november '19 van 19.00 tot 21.00 uur bij Viattence, locatie De Klaarbeek aan de Roggestraat 1 te Epe. Aan deze workshop kunnen maximaal 16 personen deelnemen.
NB: Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze workshop, omdat het minimum aantal deelnemers (net) niet is bereikt.

Meer informatie
Heb je vragen over deze workshop, stuur dan een e-mail naar Korien IJzerman van Viattence, of neem telefonisch contact op via 06-18956086.

Sterk in je werk-week
De Sterk in je werk-week (18 t/m 22 november '19) is een week speciaal voor zorg- en welzijnsmedewerkers om hun werk gezond en met plezier te kunnen blijven doen. Tijdens deze week kunnen medewerkers van deelnemende organisaties gratis meedoen aan allerlei activiteiten die worden georganiseerd door de deelnemende organisaties en de loopbaanadviseurs van ZorgSelect. De deelnemende organisaties aan de Sterk in je werk-week 2019 zijn: Carintreggeland, Hanzeheerd, Koninklijke Visio, Markenheem, Medisch Spectrum Twente, Riwis Zorg & Welzijn, Roessingh - centrum voor revalidatie, TriviumMeulenbeltZorg, Viattence en ZorgSelect.