Workshop Plezier in uitvoering (Sterk in je werk-week)

18-11-2019 t/m 21-11-2019
Tijd: 13.30 - 16.30 uur
Beschikbare plaatsen: 15

In het kader van de Sterk in je werk-week organiseert TriviumMeulenbeltZorg op maandag 18 en donderdag 21 november '19 de workshop Plezier in uitvoering. Een workshop voor iedereen die het leuk vindt om op speelse wijze een nieuwe impuls te geven aan het werk.

Welke functie je ook hebt, hoe lang of hoeveel je ook werkt, het is goed om na te gaan hoe het zit met jouw werkplezier. Geef en krijg je genoeg energie? Ben je in balans? Doe je je werk nog met dezelfde bezieling die je had toen je startte? De workshop Plezier in uitvoering helpt je om hier een antwoord op te krijgen. En... om de stap te zetten om (nog) meer plezier uit je werk te halen.

Waar & wanneer
De workshop Plezier in uitvoering (op maandag 18/11 en donderdag 21/11) is helaas geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen.

Meer informatie
Heb je vragen over deze workshop, stuur dan een e-mail naar Charlotte Welberg van TriviumMeulenbeltZorg, of bel naar (0900) 2453453.

Sterk in je werk-week
De Sterk in je werk-week (18 t/m 22 november '19) is een week speciaal voor zorg- en welzijnsmedewerkers om hun werk gezond en met plezier te kunnen blijven doen. Tijdens deze week kunnen medewerkers van deelnemende organisaties gratis meedoen aan allerlei activiteiten die worden georganiseerd door de deelnemende organisaties en de loopbaanadviseurs van ZorgSelect. De deelnemende organisaties aan de Sterk in je werk-week 2019 zijn: Carintreggeland, Hanzeheerd, Koninklijke Visio, Markenheem, Medisch Spectrum Twente, Riwis Zorg & Welzijn, Roessingh - centrum voor revalidatie, TriviumMeulenbeltZorg, Viattence en ZorgSelect.