Workshop Sterk in je werk! (Sterk in je werk-week)

18-11-2019 t/m 22-11-2019
Beschikbare plaatsen: 10

In het kader van de Sterk in je werk-week bieden de loopbaanadviseurs van ZorgSelect in de week van 18 t/m 22 november '19 op meerdere momenten en locaties de workshop Sterk in je werk! aan. In deze workshop staan je kwaliteiten centraal. Immers, om je sterk in je werk te voelen, is het belangrijk om je bewust te zijn van je kwaliteiten.

Om je sterk in je werk te voelen, is het goed om je eerst te focussen op je kwaliteiten en mogelijkheden. Tijdens de workshop Sterk in je werk! wordt uitgebreid aandacht besteed aan je kwaliteiten. Waar ben je goed in en waar waarderen anderen je om? Daarna wordt er gekeken hoe je de kwaliteiten kunt vertalen naar je werk. Hoe zou je in je werk nog beter kunnen functioneren? Aan het eind wordt de mogelijkheid geboden om een gratis vervolggesprek via het landelijke project Sterk in je Werk in te plannen. 

Waar & wanneer
De workshop Sterk in je werk! vindt plaats op de onderstaande momenten/locaties (oorspronkelijk waren het 6 momenten/locaties, maar door geringe animo is het teruggebracht tot 2)

  • Dinsdag 19/11/19 van 9.30 - 11.30 uur bij Viattence, locatie De Speulbrink, Brunholdplaats 5, 8171 VA Vaassen 
  • Vrijdag 22/11/19 van 9.30 tot 11.30 uur bij Carintreggeland, Boortorenweg 20, 7554 RS Hengelo

Per workshop kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Meer informatie
Heb je vragen over deze workshop, stuur dan een e-mail naar Cili Even, adviseur ZorgSelect of bel met 088 255 66 50.

NB: Omdat er na 3 weken nog behoorlijk veel plekken bij de verschillende activiteiten beschikbaar zijn, staat de inschrijving per 4 november ook open voor medewerkers van niet-deelnemende organisaties, mits ze lid zijn van WGV Zorg en Welzijn. Op het moment dat er voor een bepaalde activiteit te veel inschrijvingen zijn, hebben medewerkers van ondergenoemde deelnemende organisaties voorrang.  

Aanmelden workshop Sterk in je werk!

Ik meld me aan voor de workshop op:

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?

Sterk in je werk-week
De Sterk in je werk-week (18 t/m 22 november '19) is een week speciaal voor zorg- en welzijnsmedewerkers om hun werk gezond en met plezier te kunnen blijven doen. Tijdens deze week kunnen medewerkers van deelnemende organisaties gratis meedoen aan allerlei activiteiten die worden georganiseerd door de deelnemende organisaties en de loopbaanadviseurs van ZorgSelect. De deelnemende organisaties aan de Sterk in je werk-week 2019 zijn: Carintreggeland, Hanzeheerd, Koninklijke Visio, Markenheem, Medisch Spectrum Twente, Riwis Zorg & Welzijn, Roessingh - centrum voor revalidatie, TriviumMeulenbeltZorg, Viattence en ZorgSelect.