Workshop Verhalen vertellen (Sterk in je werk-week)

19-11-2019
Tijd: 18:30 - 20:00 uur
Beschikbare plaatsen: 20

In het kader van de Sterk in je werk-week organiseert Carintreggeland op dinsdag 19 november '19 de workshop Verhalen vertellen. Een workshop voor iedereen die eens heel anders naar dingen wil kijken.

In de workshop verhalen vertellen ga je met een groepje een verhaal maken. Dit verhaal komt tot stand met attributen die je in een koffer zult aantreffen. Na het bedenken van jullie verhaal ga je deze ook met elkaar uitbeelden. Het mag serieus zijn, grappig of totale fantasie. Het aanspreken van je creatieve brein laat je eens heel anders naar dingen kijken en dat is natuurlijk super nuttig in onze alledaagse bezigheden!

Waar en wanneer
De workshop Verhalen vertellen vindt plaats op dinsdag 19 november van 18:30 - 20:00 uur bij Carintreggeland, locatie Boortoren, Boekelozaal, Boortorenweg 20 in Hengelo. Aan deze workshop kunnen maximaal 20 personen deelnemen.
NB: Vanwege te weinig aanmeldingen is besloten deze workshop te annuleren. Je kunt je dus helaas niet meer aanmelden.

Meer informatie
Heb je vragen over deze workshop, stuur dan een e-mail naar Lieselore van Donselaar van Carintreggeland.

Sterk in je werk-week
De Sterk in je werk-week (18 t/m 22 november '19) is een week speciaal voor zorg- en welzijnsmedewerkers om hun werk gezond en met plezier te kunnen blijven doen. Tijdens deze week kunnen medewerkers van deelnemende organisaties gratis meedoen aan allerlei activiteiten die worden georganiseerd door de deelnemende organisaties en de loopbaanadviseurs van ZorgSelect. De deelnemende organisaties aan de Sterk in je werk-week 2019 zijn: Carintreggeland, Hanzeheerd, Koninklijke Visio, Markenheem, Medisch Spectrum Twente, Riwis Zorg & Welzijn, Roessingh - centrum voor revalidatie, TriviumMeulenbeltZorg, Viattence en ZorgSelect.