Samenwerking met Bewegen Werkt

Bewegen Werkt! bevordert de duurzame inzetbaarheid van mensen en organisaties. Het uitgangspunt van de dienstverlening is het verbeteren van de leefstijl. Dit leidt tot een betere gezondheid en vitaliteit van medewerkers en daarmee een verbeterde duurzame inzetbaarheid voor uw organisatie.

Bewegen Werkt biedt werkgevers de volgende diensten aan:

Advies en trainingen
Bewegen Werkt kan uw organisatie begeleiden bij de integrale aanpak van duurzame inzetbaarheid. Daarnaast is het mogelijk om trainingen voor HR professionals, leidinggevenden en teams in te zetten, zodat uw organisatie zelfstandig aan de slag kan met het thema duurzame inzetbaarheid. Leden van WGV Zorg en Welzijn ontvangen 10% korting op deze diensten.

Metingen
Het meten van de gezondheid en inzetbaarheid van uw medewerkers door middel van de Monitor Duurzame Inzetbaarheid (MoDI), Health Check en Preventief Medisch onderzoek. Leden van WGV Zorg en Welzijn ontvangen 25% korting op de MoDI en 10% korting op de Health Check.

Interventies
Bewegen Werkt biedt diverse interventies aan ter bevordering van de leefstijl en inzetbaarheid van uw medewerkers. Enkele voorbeelden zijn: vitaliteitscoaching, BRAVO workshops en de training stoppen met roken van Allen Carr’s Easyway. Leden van WGV Zorg en Welzijn ontvangen 5 tot 10% korting op deze diensten.

Meer informatie
Bekijk de flyer over de diensten en tarieven van Bewegen Werkt voor leden van WGV Zorg en Welzijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bewegen Werkt, telefonisch via 053 477 6646, of stuur een e-mail naar info@bewegenwerkt.nl.