Sterk in je werk-week

De Sterk in je werk-week is een week speciaal voor zorg- en welzijnsmedewerkers om hun werk gezond en met plezier te kunnen blijven doen. Tijdens deze week die van 18 t/m 22 november '19 plaatsvindt, kunnen medewerkers van deelnemende organisaties gratis meedoen aan allerlei activiteiten die worden georganiseerd door de deelnemende organisaties en de loopbaanadviseurs van ZorgSelect. De activiteiten variëren van een workshop ‘Van werkdruk naar werkgeluk’ en een lezing over de overgang tot een workshop Bokscoaching en een workshop Sterk in je werk.

Totaaloverzicht activiteiten Sterk in je werk-week
Alle activiteiten (inclusief aanmeldlinks) zijn terug te vinden in het totaaloverzicht activiteiten Sterk in je werk-week 2019. Klik hier om het totaaloverzicht te bekijken of klik of de afbeelding hieronder.Deelnemende organisaties Sterk in je werk-week 2019

Hoe werkt het?
Een deelnemende organisatie organiseert minimaal één activiteit en stelt deze open voor medewerkers van alle deelnemende organisaties. Hun medewerkers kunnen vervolgens aan alle activiteiten kosteloos deelnemen. Medewerkers kunnen zich vanaf 14 oktober inschrijven voor de verschillende activiteiten.


Meer informatie
Neem voor meer informatie of vragen over de Sterk in je werk-week contact op met de medewerkers van team Communicatie: communicatie@wgvzorgenwelzijn.nl / 088 255 66 50.